Terms & Condition

Disclaimer

Betrouwbaarheid en verantwoording

Deze website wordt u aangeboden door Transalfa B.V. HODN Alfaklok. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de zorg en nauwkeurigheid waarmee de informatie wordt samengesteld, kan dit materiaal informatie bevatten die incorrect en/of incompleet is. Alfaklok  is niet aansprakelijk voor de directe of indirecte schade die een gevolg is van het gebruik van de informatie van deze website. Alfaklok behoudt het recht om zonder voorafgaande waarschuwing correcties en veranderingen in de termen en condities, informatie, logo’s, afbeeldingen en foto’s aan te brengen. Bepaalde hyperlinks (verwijzigingen buiten het domein www.Alfaklok.nl ) in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij Alfaklok  niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.

 

Copyrights

 

Door het gebruik van deze site accepteert u de voorwaarden beschreven in de Auteursrecht notitie en de disclaimer.

Alfaklok. kan deze Auteursrecht notitie en de disclaimer, zoals onderstaand beschreven, van tijd tot tijd wijzigen zonder dat aan te kondigen.

Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur en databanken) rusten intellectuele eigendomsrechten, waaronder in ieder geval begrepen moet worden auteursrecht, databankenrecht en merkenrecht. Het is niet toegestaan hetgeen u op deze site aantreft te exploiteren of te verveelvoudingen of anderszins te verhandelen zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van TransAlfa B.V. HODN Alfaklok.