Laatste Vacatures
Blijf in contact met Alfaklok
Over AlfaKlok

Alfaklok

Bij Alfaklok kunt u voor alles terecht op het gebied van personeelsbezetting. Of het nu gaat om werving & selectie, uitzenden, payrolling, detachering of inhouse solutions of een ander dienstverband. Alfaklok biedt u maatwerk en dit tegen een passend tarief. Hierbij staat uw kostenvoordeel natuurlijk centraal. Eén van deze voordelen is dat wij er voor zorgen dat wij kwalitatief goed en ingewerkt personeel voor u in zetten.

Doormiddel van een strenge voorselectie bent u verzekerd van het beste personeel! De voorselectie gebeurt door onze goed opgeleide vestigingsmedewerkers. Zij beschikken over de kennis en specifieke eisen binnen uw branche. Als werkgever wilt u zo snel mogelijk verder kunnen, als u met onderbezetting zit wilt u dat wij zo snel mogelijk uw personeelsbezetting kunnen invullen. Om snel te kunnen handelen beschikken wij dan ook over een database met veel kandidaten. Zo hebben wij altijd de juiste kandidaat voor u.

Snelheid
speelt een belangrijke rol bij werving. Zeker als het om tijdelijke krachten gaat. Als werkgever wilt u zo snel mogelijk verder kunnen. Doordat wij continu nieuwe kandidaten werven op landelijk niveau beschikken wij over een uitgebreide database vol met gemotiveerde flexwerkers. In de Randstad  hebben we de 100%  garantie dekking, wat inhoud dat wij in bepaalde branches de garantie geven binnen 5 uur een kandidaat voor te stellen.

Kwaliteit
U wilt alleen zaken doen met de beste partij als het om personeelsvoorziening gaat. Daarom levert Alfaklok niet alleen kwalitatief goed personeel dat in het bezit is van de nodige diploma's. Ons personeel is niet alleen voorzien van de beste certificaten, wij zelf zijn dat ook. Zo zijn wij aangesloten bij het NBBU, zijn erkend leerbedrijf, opgenomen in het register van SNA, gecertificeerd door het VRO, en voldoen aan de NEN4400-01 normen.